《第一次国共合作的破裂和大革命的失败》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 ( )提出的解决土地问题的决议案规定,规定肥田不超过50亩,瘦田不超过100亩的属于小地主。

(1)武汉国民党革命委员会

(2)武汉国民党土地委员会

(3)共产党土地委员会

(4)国民联军土地委员会

答案:2

 

2、 ( )宣告大革命失败。

(1)“中山舰”事件

(2)省港大罢工

(3)第一次国共合作正式破裂

(4)二七惨案

答案:3

 

Read More →

《第一次国共合作的建立和大革命的兴起》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 ( )比较全面地验证了民族资产阶级的两面性。

(1)五四运动

(2)省港大罢工

(3)五卅运动

(4)国民会议运动

答案:3

 

2、 ( )标志着大革命高潮的到来。

(1)五四运动

(2)五卅运动

(3)二七惨案

(4)国共合作

答案:2

 

Read More →

《共产党的创立》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 ( )的口号反映了新文化运动的实质。

(1)提倡民主

(2)提倡科学

(3)提倡新道德

(4)提倡新文学

答案:1

 

2、 ( )规定共产党的纲领是革命军队必须与无产阶级一起推翻资本家阶级的政权。

(1)中共一大

(2)中共二大

(3)中共三大

(4)中共四大

答案:1

 

Read More →

《口语第八册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 "Do you decide to buy this expensive dress?" "Yeah. I loved it ( )."

(1)in first lance

(2)in first glance

(3)at first glance

(4)at first lance

答案:3

 

2、 “I can’t find the VCD I want. Could you help me out?” “My pleasure. ( )( )?”

(1)What’s the style?

(2)What’s the color?

(3)What’s your name?

(4)What’s the name of the movie?

答案:4

 

Read More →

《口语第七册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 "Do you decide to buy this expensive dress?" "Yeah. I loved it ( )."

(1)in first lance

(2)in first glance

(3)at first glance

(4)at first lance

答案:3

 

2、 Those VCDs are placed ( )_, so I can’t find the one I want easily.

(1)in a good order

(2)orderly

(3)freely

(4)in random order

答案:4

 

Read More →

《口语第五册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 "( )" "I went to Beijing University. "

(1)Where are you from?

(2)Where were you born?

(3)Where did you eat your lunch?

(4)Where did you go to school?

答案:4

 

2、 "( )" "Yes, my wife is a nurse."

(1)Are you happy?

(2)Are you kind?

(3)Are you tired?

(4)Are you married?

答案:4

 

Read More →

《口语第四册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 "I’ll keep my word to pay your money back. But ( )." "No, I need it now."

(1)just keep away from me

(2)just give me some money

(3)just leave it alone

(4)just give me two more days

答案:4

 

2、 "What’s that? A monster?" "Don’t make a fuss! It is just a ( )."

(1)ghost

(2)saint

(3)Rag Baby

(4)rag

答案:3

 

Read More →

《口语第三册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 "Could you help me find my husband?" "Yeah. It will be my pleasure to ( )."

(1)give you hands

(2)get your hand

(3)shake your hand

(4)give you a hand

答案:4

 

2、 A rise in the cost of raw materials results from a slight but sustaining inflation.

(1)对

(2)错

答案:1

 

Read More →

《口语第二册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 "I had ( ). I hope I can see you again." "Me too. I’m looking forward to seeing you again."

(1)a bad time

(2)a great time

(3)good time

(4)lucky time

答案:2

 

2、 “您想去哪儿呢?”的表述有( )。

(1)Where would you like to go?

(2)Where to?

(3)Destination?

(4)Where are we going?

答案:1,2,3,4

 

Read More →

《口语第一册》-上海干部在线学习城答案和读书笔记

1、 If you ( ), I will cook delicious food for you.

(1)show me a leave

(2)pay me a leave

(3)pay me a visit

(4)show me a visit

答案:3

 

2、 My computer doesn’t work. Which of the following sentences has the same meaning as the above one? ( )

(1)My computer is shaking.

(2)My computer is broken.

(3)My computer runs well.

(4)My computer has no faults.

答案:2

 

Read More →
在线学习答案查询入口
微信扫码联系
微信扫码联系