《口语第五册》

1、 "( )" "I went to Beijing University. "

(1)Where are you from?

(2)Where were you born?

(3)Where did you eat your lunch?

(4)Where did you go to school?

答案:4

 

2、 "( )" "Yes, my wife is a nurse."

(1)Are you happy?

(2)Are you kind?

(3)Are you tired?

(4)Are you married?

答案:4

 

Read More →

《口语第四册》

1、 "I’ll keep my word to pay your money back. But ( )." "No, I need it now."

(1)just keep away from me

(2)just give me some money

(3)just leave it alone

(4)just give me two more days

答案:4

 

2、 "What’s that? A monster?" "Don’t make a fuss! It is just a ( )."

(1)ghost

(2)saint

(3)Rag Baby

(4)rag

答案:3

 

Read More →

《口语第三册》

1、 "Could you help me find my husband?" "Yeah. It will be my pleasure to ( )."

(1)give you hands

(2)get your hand

(3)shake your hand

(4)give you a hand

答案:4

 

2、 A rise in the cost of raw materials results from a slight but sustaining inflation.

(1)对

(2)错

答案:1

 

Read More →

《口语第二册》

1、 "I had ( ). I hope I can see you again." "Me too. I’m looking forward to seeing you again."

(1)a bad time

(2)a great time

(3)good time

(4)lucky time

答案:2

 

2、 “您想去哪儿呢?”的表述有( )。

(1)Where would you like to go?

(2)Where to?

(3)Destination?

(4)Where are we going?

答案:1,2,3,4

 

Read More →

《口语第一册》

1、 If you ( ), I will cook delicious food for you.

(1)show me a leave

(2)pay me a leave

(3)pay me a visit

(4)show me a visit

答案:3

 

2、 My computer doesn’t work. Which of the following sentences has the same meaning as the above one? ( )

(1)My computer is shaking.

(2)My computer is broken.

(3)My computer runs well.

(4)My computer has no faults.

答案:2

 

Read More →

《以宪治国与依法治理——从宪法宣誓制度谈起》

1、 ( )、监督制度的建立意味着宪法走下神坛,进入了寻常百姓的生活中,对依宪治国、依法治国意义重大。

(1)解释制度

(2)宣誓制度

(3)纪念制度

(4)管理制度

答案:1,2,3

 

2、 ( )、监督制度的建立意味着宪法走下神坛,进入了寻常百姓的生活中,对依宪治国、依法治国意义重大。

(1)解释制度

(2)宣誓制度

(3)纪念制度

(4)管理制度

答案:1,2,3

 

Read More →

《“一带一路”与上海自贸区建设》

1、 ( )是“丝绸之路经济带”和“21世纪海上丝绸之路”的中心枢纽城市。

(1)上海

(2)北京

(3)兰州

(4)乌鲁木齐

答案:1

 

2、 ( )是当今世界最具发展活力和潜力的地区。

(1)欧洲

(2)亚洲

(3)非洲

(4)北美洲

答案:2

 

Read More →

《《中国共产党党内监督条例(试行)》学习辅导》

1、 ( )对开好民主生活会负责,并承担制定和落实领导班子整改措施的领导责任。

(1)领导班子成员

(2)领导班子

(3)领导班子主要负责人

(4)领导班子负责人

答案:3

 

2、 ( )有权对党的委员会全体会议决议、决定执行中存在的问题提出询问和质询。

(1)党的地方各级纪律检查委员会

(2)党的地方各级委员会委员

(3)党的各级领导机关

(4)党的基层组织

答案:2

 

Read More →

《全球化背景下的上海科技创新中心建设》

1、 硅谷不是由()主导出来的。

(1)企业家

(2)教授

(3)工程师

(4)政府

答案:4

 

2、 ()把研发费用占销售额5%的企业、生产创意型产品的企业和以技术开发为主业的企业统称为“风险企业”。

(1)中国

(2)法国

(3)韩国

(4)加拿大

答案:3

 

Read More →

《上海公共卫生及基本医疗服务政策》

1、 ( )保险的最终保障水平是在个人自付中至少报销50%。

(1)医疗

(2)大病

(3)养老

(4)工伤

答案:2

 

2、 ( )标志着上海着力增加对公立医院的财政补偿力度。

(1)总额预算框架下的医保预付制的推广

(2)申康医院发展中心的建立

(3)新医改的启动

(4)医药分开的试点

答案:2

 

Read More →
在线学习答案查询入口
微信扫码联系
微信扫码联系